Jak Chili...?
Napoje
Obiadowe
- Farfalle z sosem pieczarkowo - bazyliowym
- Fasolka po bretońsku
- Gulasz grzybowy
- Kluski Śląskie
- Pierogi z Kaszą i Wątróbką
- Pikantny Barszcz Czerwony
- Risotto z Fasolką i Chili
- Sos Pieczarkowy
- Spaghetti po Neapolitańsku
- Wątróbka drobiowa z sherry
- Zapiekanka z Kurczakiem i Brokułami
- Zupa Fasolowa z Chili
Przetwory
Przystawki
Słodkie
- Babeczki Drożdżowe z Makiem i Bakaliami
- Babeczki z Masą Bananową
- Babka Cytrynowa
- Bananowiec
- Bananowiec z kremem orzechowym i kajmakiem
- Banoffee
- Blok Czekoladowy
- Brownie z Wiśniami
- Chlebek Bananowo – Brzoskwiniowy
- Ciasteczka z kawałkami Czekolady (Chocolate Chip Cookies)
- Ciasteczka z Ziarnami
- Ciasteczka z Ziarnami 2
- Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe
- Dyniowiec z Imbirem i Orzechami
- Francuski Chlebek z Bakaliami
- Kopiec Kreta
- Lody truskawkowo-miętowe
- Lukier
- Muffinki z Ananasem i Wiórkami Kokosowymi
- Muffinki z Czekoladą i Chili
- Muffinki Migdałowe z Ajerkoniakiem
- Mus Jabłkowy
- Oponki
- Piegusek
- Pierniczki Świąteczne
- Racuchy z Dyni
- Rogaliki Drożdżowe z Marmoladą
- Sernik na Tartym Cieście
- Snikers
- Strucla Drożdżowa z Makiem i Bakaliami
- Szarlotka Pod Bezową Pierzynką
- Szwedzkie Bułeczki Cynamonowe
- Tort Makowy ze Śmietaną Cynamonową
- Trójkąciki z Ciasta Francuskiego z Czekoladą i Bananami
- Trójkąciki z Ciasta Francuskiego z Makiem i Bakaliami
- Zebra
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz